HomeFeaturedFocusLumigon T3, primul smartphone cu camera cu infrarosu

Lumigon T3, primul smartphone cu camera cu infrarosu

lumigon t3 2

Este jucăria perfectă în cazul în care vreți să vă distrați și să îi vedeți pe alții în timp ce ei nu văd nimic din cauza întunericului. Și vine sub forma unui smartphone de la un producător danez. Tocmai când eram pe punctul de a spune că nu am mai auzit de ei (și să bag o glumă cu Lumia is dead, long live Lumigon), mi-am adus aminte că am mai vorbit despre un terminal de-al lor, modelul Lumigon T2 HD, care mi s-a părut exagerat de scump. Este și cazul eroului nostru de astăzi, care măcar are scuza premierei pe care o aduce în lumea smartphone pentru a pretinde o sumă ceva mai mare de la eventualii cumpărători. Cei 925 de dolari (preț valabil în Europa) nu sună chiar exagerat pentru un smartphone care aduce în premieră o cameră foto cu night-vision.

lumigon t3 3

Dacă ne uităm strict la partea hardware, da, s-ar putea să pară supra-apreciat. Un display de 4,8 inchi și 720p Super AMOLED, protejat cu Gorilla Glass 4, un chipset cu procesor octa-core de 2,2 GHz, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 128 GB, o certificare nespecificată de rezistență la apă și praf (cel mai probabil IP58), un cuplu de camere foto de 13 și de 5 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow, nu vor impresiona pe nimeni. Și combinate cu prețul de mai sus, sună destul de rău. Dacă adăugăm însă construcția realtiv inedită a acestui smartphone, feature-urile pe partea de securitate care pornesc de la senzorul pentru citirea amprentei digitale și până la aplicațiile dedicate pe partea de securitate și de criptare, construcția cu materiale destul de premium, chip-ul dedicat pentru partea de sunet, un mic touch pentru control aflat pe partea din spate a telefonului și posibilitatea de a avea telefonul suflat în aur (e drept, pentru un surplus financiar de încă vreo 300 dolari), parcă nu mai sună atât de rău. Există chiar și o promisiune că vom avea un Lumigon T3 încrustat cu diamante la un moment dat.

lumigon t3 1

Chiar dacă nu aș fi dispus să dau banii ăștia pe el, recunosc sincer că acest smartphone m-a făcut destul de curios. Însă strategia comercială abordată de producătorul danez va fi esențială pentru succesul său (și pentru șansele de a-l vedea la față).

via Lumigon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep