HomeStiriSpecificatii Lenovo PHAB2 si PHAB2 Plus

Specificatii Lenovo PHAB2 si PHAB2 Plus

14_Phab2_Plus_Hands

În cadrul aceluiași eveniment din San Francisco, Lenovo a prezentat pe lângă modelul PHAB2 Pro, primul smartphone cu tehnologie Tango pentru realitate augumentată și două modele ceva mai slabe din aceeași familie, pentru buzunare ceva mai puțin adânci. Este vorba despre PHAB2 și PHAB2 Plus, două terminale care păstrează aceeași dimensiune a ecranului de 6,4 inchi.

Este printre puținele trăsături comune pe care cele trei telefoane smart ale familiei PHAB2 le păstrează. În rest, diferențele sunt destul de mari, așa cum o arată și prețurile recomandate de producător pentru cele două telefoane. PHAB2 va costa 199 euro, iar PHAB2 Plus va avea un preț de 299 euro. Ambele, valabile pentru Europa. Să vedem acum și ce au de arătat cele două terminale!

15_Phab2_Color_Option_G&S

Lenovo PHAB2 vine, așa cum spuneam deja, cu un display de 6,4 inchi însă cu rezoluție de doar 720p, în spatele căruia ticăie un chipset MediaTek 8735 cu procesor quad-core de 1,3 GHz, o memorie RAM de 3 GB, o stocare de doar 16 GB, care se poate extinde prin microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un acumulator de 4050 mAh.

PHAB2 Plus face un pas în față, însă nu la nivel de dimensiune, unde ecranul rămâne de 6,4 inchi. Totuși, rezoluția lui crește la 1080p, la fel și chipset-ul, care este tot un MediaTek, însă modelul 8783, tot cu procesor quad-core. Memoria RAM este tot de 3 GB, stocarea internă este de 32 GB și partea frumoasă vine la nivel de camere foto, acolo unde PHAB2 Plus aduce un sistem dual-camera, format din două camere foto de 13 megapixeli.

08_Phab2_Plus_Exploded_Camera_Closeup

Acestora li se adaugă și camera foto frontală, care urcă la 8 megapixeli. Apare și un senzor pentru citirea amprentei digitale, însă se păstrează acumulatorul de 4050 mAh. Ambele telefoane au Android 6.0 Marshmallow.

Dacă mă uit la cele două telefoane și la prețurile fixate pentru Europa, aș putea spune că asistăm la o manevră destul de curajoasă din partea producătorului chinez, una pentru care merită felicitat. Prețurile sunt destul de bune, pentru amatorii de phablet-uri sunt clar două opțiuni de luat în considerare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep