HomeFeaturedFocusLG X mach prezentat oficial

LG X mach prezentat oficial

X-mach-and-X-power

În bunul obicei al numeroasei serii X de la LG, terminația din denumirea aparatului ne subliniază acea caracteristică la care telefonul iese în evidență prin comparație cu produsele similare. Tocmai de aceea, X mach m-a pus puțin în dificultate, pentru că nu înțelegeam unde va fi viteza pe care o asociam cu mach-ul respectiv. Ne-au lămurit tot coreenii, este vorba despre viteza de transfer al datelor pe care o suportă modemul: LTE Cat. 9 3CA. Iar faptul că LG declară oficial că telefonul va fi disponibil în Europa face să merite timpul alocat de noi pentru a descrie acest smartphone.

LG X mach va avea un display IPS Quantum de 5,5 inchi cu rezoluție QHD (1440 x 2560 pixeli) în spatele căruia se ascunde un chipset cu procesor hexa-core de 1,8 GHz ce face echipă cu o memorie RAM de 3 GB. O stocare internă de 32 GB, o cameră foto principală de 12,3 megapixeli (ideală pentru fotografiatul în condiții de lumină insuficientă), o cameră foto frontală de 8 megapixeli , un senzor pentru citirea amprentei digitale și un acumulator de 3000 mAh completează lista de specificații tehnice a acestui smartphone.

Nu există încă detalii legate de disponibilitate sau de preț, probabil că acestea vor fi făcute publice pentru fiecare piață în parte.

via LG NewsRoom

 

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep