HomeFeaturedFocusOppo a prezentat oficial modelul A37

Oppo a prezentat oficial modelul A37

oppo a37

Vorbim despre un smartphone poziționat ca fiind entry-level, deși prețul său nu îl recomandă chiar pentru această titulatură. Face cumva parte din filosofia celor de la Oppo de a-și vinde brandul ceva mai scump decât competitorii (sub argumentul folosirii unor materiale mai de calitate la construcția telefoanelor). O filosofie pe care eu am expus-o și am blamat-o de mai multe ori, dar care se pare că dă roade. Să nu uităm că Oppo a pătruns recent în topul primilor cinci producători de smartphone la nivel global și până la urmă asta contează cel mai mult. Ba chiar, aș adăuga eu, având în vedere că acest clasament se face în funcție de numărul de unități vândute, este meritul celor de la Oppo că pot să vândă mult și puțin mai scump.

Revenind la modelul nostru de Oppo A37, avem de-a face cu un telefon de 199 dolari (preț valabil probabil în China) pe care producătorul vrea să îl ofere la nivel global. Până la urmă acesta este unul dintre marile plusuri ale Oppo în fața competitorilor săi din China și unul dintre factorii care au propulsat această companie în partea de sus a clasamentelor în industria de smartphone. La acești bani telefonul pare să nu ofere nimic special, dar, la o analiză puțin mai amănunțită, vedem că este puternic orientat înspre cei pasionați de fotografie.

oppo a37 3

El vine cu un display IPS LCD de 5 inchi și 720p cu margini curbate 2.5D și protejat de Gorilla Glass 4. Un chipset Qualcomm Snapdragon 410 cu procesor quad-core de 1,2 GHz conduce spectacolul, secondat de o memorie RAM de 2 GB. Stocarea internă este de 16 GB, însă poate fi suplimentată prin microSD cu încă 128 GB. Telefonul suportă și două SIM-uri, fără să interfereze cu cardul microSD. Camerele foto pot părea destul de puțin spectaculoase, cea principală are un senzor de 8 megapixeli (Type 1/3.2″ și f/2.2), iar cea frontală are 5 megapixeli (Type 1/4″, f/2.4), însă trebuie spus că funcția Ultra HD poate duce din soft fotografiile la o rezoluție de 24 megapixeli.

oppo a37 2

Un acumulator de 2630 mAh și un Android 5.1 Lollipop cu ColorOS 3.0 peste el completează lista cu specificații tehnice a acestui terminal, pe care câteva piețe din Asia (altele în afară de China) îl au deja disponibil. Și partea frumoasă este că planurile Oppo nu se opresc la Asia.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep