HomeFeaturedFocusPrimele preturi si detalii despre disponibilitate pentru W6.0 Pro 2

Primele preturi si detalii despre disponibilitate pentru W6.0 Pro 2

funker-w6-pro-2

Dacă mai țineți minte, v-am vorbit cu vreo trei săptămâni în urmă despre W6.0 Pro 2, un smartphone cu Windows 10 de la Funker, o alternativă destul de interesantă pentru segmentul destul de sărac încă al telefoanelor care pot rula sistemul de operare al Microsoft, mai ales prin prezența suportului pentru Continuum. La momentul acela informațiile de natură comercială despre acest smartphone erau destul de sărace. Iată că apar acum și astfel de detalii și, partea destul de îmbucurătoare pentru noi, se pare că va putea fi comandat în mai multe țări din Europa.

funker

Telefonul este deja disponibil la un fel de precomandă în Spania, contra unui preț de 380 euro, cu promisiuni de livrare începând de pe 29 august. Dacă sunteți un fan al Windows 10 Mobile, dacă vă surâde ideea de Continuum și, de ce nu, dacă vreți să experimentați (atât un sistem de operare nou, cât și un terminal de la un producător aproape anonim), poate că W6.0 Pro 2 este o soluție. Până la urmă, vorbim despre un smartphone cu chipset Qualcomm Snapdragon 617, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, ecran de 6 inchi full HD (1080p), un acumulator de 3900 mAh, suport pentru LTE și un cuplu de camere foto de 13 și respectiv de 5 megapixeli, care nu sună tocmai rău.

via MS Power User

2 COMENTARII

  1. @Cristian
    Funker activeaza in Spania, care din cate stiu eu este in Europa 🙂 Ai vrut sa zici ca poate fi comandat in afara Spaniei?

    • Corect, am modificat si in articol, mersi! Majoritatea telefoanelor mai “exotice” sunt din China si se vand doar acolo. Asa ca ma bucur cand incep sa fie disponibile si in Europa, pentru ca, oricat de nasoale ar fi, prezenta lor este benefica pentru piata. M-a luat valul si am plasat si Funker in China, dar acum am corectat.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep