HomeStiriVivo X7 isi arata specificatiile tehnice

Vivo X7 isi arata specificatiile tehnice

Vivo-XPlay-5-back

Evident pentru un smartphone făcut de un producător chinez, acest lucru se întâmplă cu ocazia vizitei făcute la TENAA, instituția care certifică dispozitivele mobile pentru vânzarea pe teritoriul Chinei. În continuare nu pot scrie numele acestui producător cu litere mici, așa cu preferă cei de la Vivo în ultima vreme, așa că o să vă rog să scuzați acest lucru. În schimb pot scrie destul de bine ce specificații etalează acest smartphone, chiar dacă nu sunt încă confirmate oficial, lucru care ne poate da o idee despre cât de popular ar putea el să devină în momentul disponibilității sale comerciale.

Așadar, Vivo X7 va propune un display full HD de 5,2 inchi, în spatele căruia va pulsa un chipset Qualcomm Snapdragon 652 (cu procesor octa-core de până la 1,8 GHz) ajutat de o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare internă de 64 GB. La nivel de camere foto lucrurile sunt puțin atipice, cu o cameră principală de 13 megapixeli și una frontală, pentru selfie-uri de 16 megapixeli. Dacă adăugăm un Android 5.1 Lollipop și un acumulator de 2930 mAh, plus o gamă destul de strălucitoare de culori, care conține champagne gold, pink gold, gold și rose gold, avem imaginea destul de clară a acestui terminal, cel puțin la nivel tehnic.

În mod ciudat pentru o vizită la TENAA, nu au ieșit la iveală și celebrele fotografii pe fundal albastru deschis, așa că se recomandă și o doză de neîncredere în ceea ce privește aceste specificații, cel puțin până la o nouă confirmare.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep