HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat modelul Redmi 3s

Xiaomi a prezentat modelul Redmi 3s

xiaomi redmi 3s

Cei care se pricep spun că este răspunsul rapid și concis la Meizu și al lui m3s anunțat oficial ieri. Și cum între brandurile chinezești este un război de anduranță pentru cucerirea ultimelor redute pe care piața din China le mai are de oferit, Xiaomi nu și-a permis să stea prea mult în așteptare. Eu m-aș hazarda să afirm că și oferta Huawei, cu modelul Honor 3A, lansat tot ieri, este destul de tentantă, așa că devine o horă în trei cu configurații destul de asemănătoare. Nu ne mai rămâne decât să trecem în revistă specificațiile lui Xiaomi Redmi 3s și să decidem, poate chiar împreună, care dintre terminale este cel mai ofertant pentru chinezul care are de cheltuit în jur de 100 de dolari pentru un smartphone. Ba chiar 105 dolari, exact prețul celor două telefoane menționate mai devreme.

Xiaomi Redmi 3s vine cu un display de 5 inchi și 720p rezoluție în spatele căruia ticăie un chipset Qualcomm Snapdragon 430. Memoria RAM este de 2 GB, stocarea internă de 16 GB, camerele foto sunt de 13 megapixeli (cea principală) și respectiv 5 megapixeli (cea frontală), acumulatorul are o capacitate de 4100 mAh. Telefonul are abilități dual-SIM, dispune de conectivitate LTE și mai ales vine cu un senzor pentru citirea amprentei digitale. La fel ca și în cazul Meizu m3s, va exista și o variantă cu 3 GB de RAM și stocare de 32 GB, evident la un preț mai mare.

Eu aș miza totuși pe Huawei din acest duel în trei. Nu doar pentru ecranul mai mare, de 5,5 inchi și camera dedicată selfie-urilor de 8 megapixeli, cât pentru potențiala disponibilitate globală și pentru deschiderea Huawei către piețele din America de Nord și mai ales din Europa. Voi aveți vreo preferință?

via Xiaomi

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep