OnePlus 3 prezentat oficial: carcasa metalica, 6 GB RAM si display de 5.5 inci

4

oneplusone

După ce zilele trecute o serie de leak-uri ne-au arătat deja design-ul lui OnePlus 3, azi îl vedem și oficial: următoarea generație a flagship-ului OnePlus, are o carcasă de aluminiu, seamănă surprinzător de mult cu HTC 10 și împrumută parcă ceva și de la Huawei P9 și bineînțeles iPhone 6S. După cum spunea cineva, ia de toate de la cei mai buni.

OnePlus păstrează în linii mari design-ul lui OnePlus 2, adică un display generos, buton cu amprentă fixat sub display în stilul iPhone, adăugând însă și o carcasă metalică.

untitled

OnePlus 3 este motorizat de un CPU Snapdragon 820 plus 6GB RAM, chestie care o să îi încânte pe mulți, doar la nivel teoretic, pentru că în practică nu văd mari plusuri față de un model cu 3 sau 4 GB RAM. Pentru stocare beneficiază de 64GB, vine cu suport dual-SIM și NFC.

Bateria de pe OnePlus 3 este una de 3000 mAh (să îi zicem una normală?) și quick-charging via USB-C.

oneplus3_1

Ecranul de 5.5 inci dar este AMOLED, Full HD. Camera principală este una de 16 MP cu senzor Sony, cu f/2.0, pregătită să înregistreze video la rezoluție 4K plus suport RAW pentru fotografii. Camera frontală este de 8MP beneficiind de tehnologie similară HTC UltraPixel.

oneplus3_2

Sistemul de operare este un Cyanogen bazat pe Android Marshmallow.

Prețul de vânzare pleacă de la 399 USD (plus taxe) în SUA, pentru versiunile gold și graphite.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here