HomeFeaturedFocusZTE Blade A2, lectie de low-budget

ZTE Blade A2, lectie de low-budget

ZTE Blade A2

Cred că deja știți că mă aprind repede atunci când văd un raport preț/specificații atractiv și, deopotrivă, telefoane low-budget care au totuși un fel de mândrie a lor, nu fac rabat la anumite specificații cheie, care rămân destul de competitive și dau o notă de decență respectivelor terminale. Iar ZTE Blade A2 este un astfel de smartphone, lansat oficial de către producătorul chinez, evident, pe piața din țara natală deocamdată, la un preț interesant de doar 105 dolari. În banii ăștia primești câteva feature-uri de mid-range, precum senzorul de amprentă digitală și, spre marea mea bucurie, o memorie RAM de 2 GB, care ne arată că vremea telefoanelor ieftine cu RAM mai mic de 2 GB a cam apus. Și așa ar trebui să fie de acum încolo la orice producător care se respectă cât de cât.

Pe lângă memoria RAM de 2 GB, în spatele display-ului de 5 inchi și rezoluție HD (720p) cu margini laterale extrem de înguste, se mai ascunde un chipset MediaTek MT6750 cu procesor octa-core de 1,5 GHz, care orchestrează show-ul. Este acompaniat de o capacitate internă de stocare de 16 GB, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli cea principală, care vine cu Phase Detection Auto Focus și 5 megapixeli cea frontală, dedicată selfie-urilor, conectivitate LTE, abilități dual-SIM (de tip hibrid, adică un SIM poate fi înlocuit de un card microSD). Așa cum spuneam mai sus, avem și un senzor pentru citirea amprentei digitale, extrem de rapid pretinde producătorul. Sistemul de operare este un Android 5.1 Lollipop peste care rulează MiFavor 3.2, interfața proprie a ZTE.

Telefonul urmează să fie disponibil pe 15 iunie și cred că va intra destul de repede și în ofertele magazinelor online din China care livrează și în Europa. De văzut și la ce prețuri se va întâmpla acest lucru.

via GizmoChina

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep