HomeFeaturedFocusGionee S6 Pro isi dezvaluie specificatiile

Gionee S6 Pro isi dezvaluie specificatiile

gionee s6 pro

Se întâmplă, în mod aproape evident, în urma vizitei pe care terminalul o face la TENAA, instituția care certifică telefoanele smart pentru piața din China. O vizită în urma căreia inevitabil lista cu specificații ajunge în atenția opiniei publice. Iar Gionee S6 Pro arată suficient de bine încât să merite câteva clipe din atenția voastră. În plus, este deja un obicei ca producătorii de linia a doua din China să vină cu prețuri destul de competitive, așa că aștept și din acest punct de vedere o surpriză plăcută din partea Gionee.

S6 Pro vine cu un display de 5,5 inchi, full HD (1080p), în spatele căruia pulsează o combinație destul de puternică de chipset Qualcomm Snapdragon 652 (procesor octa-core de până la 1,8 GHz) cu o memorie RAM de 4GB. Stocarea internă ține pasul și ea, cu cei 64 GB ai ei. Va exista și o versiune cu 32 GB de memorie internă. Un acumulator de 3130 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul home, cele două camere foto de 13 și respectiv de 8 megapixeli, conectorul USB Type-C și abilitățile dual-SIM, completează lista de valențe de ordin tehnic ale acestui terminal.

Gionee va prezenta în mod oficial modelul S6 Pro săptămâna viitoare. Atunci vom vedea dacă informațiile de aici vor fi respectate. Mai mult, atunci vom afla probabil și strategia de preț aleasă de Gionee pentru acest smartphone, una decisivă pentru succesul său.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep