HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z11 livrat in Europa de OppoMart

ZTE Nubia Z11 livrat in Europa de OppoMart

nubia-z11-0001

Un terminal care a văzut în mod oficial lumina zilei cu câteva zile în urmă, este disponibil și pentru doritorii de pe Bătrânul Continent (în măsura în care aceștia sunt dispuși să își asume riscurile de rigoare aferente unei comenzi de smartphone din China) prin intermediul OppoMart. Este a doua oară în decurs de câteva zile când vedem un producător chinez care preferă asemenea modalitate de distribuție în Europa, decât să își asume o pătrundere oficială și câteva contracte serioase cu distribuitori locali, manevră care pare mult mai serioasă și dă un plus de încredere eventualilor cumpărători.

Mă rog, asta este strategia îmbrățișată de ZTE, cu ea ne împăcăm, în măsura în care terminalul ne face cu ochii. Părea mai atractiv în China, acum prețul este puțin cam umflat. O să vă explic deîndată și o să merg direct la versiunea de top, cea cu 6 GB de memorie RAM și 128 GB pentru stocare internă (există și una cu 4 GB de RAM și 64 GB de memorie internă), care de la 525 de dolari cât a fost anunțat în China, ajunge în Europa la 699 dolari. Cam mare saltul!

oppomart

Restul specificațiilor tehnice ale lui ZTE Nubia Z11 este format dintr-un ecran IPS LCD de 5,5 inchi full HD (1080p, 403 dpi), un chipset Qualcomm Snapdragon 820, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh și un Android 6.0.1 Marshmallow. E drept, arată bine, însă și prețul este cam mare și bate înspre flagship-urile marilor producători, în care am totuși mai multă încredere. Însă poate că alți utilizatori au altă opinie.

via GizmoChina

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep