HomeFeaturedFocusAngajatii Apple, hotii si papagalii

Angajatii Apple, hotii si papagalii

angajati apple

Titlul de mai sus poate fi explicat destul de rapid, în ciuda construcției care nu prea duce cu gândul la nimic. Angajații Apple sunt băieții și fetele cu tricouri albastre, care servesc prin Apple Store-urile din lumea largă (România nu este chiar în lumea largă), amabili și bine pregățiți, așa cum trebuie să fie cei care vând în cea mai puternică companie din lume, produsele sub unul dintre cele mai bine cunoscute brand-uri la nivel global.

Hoții sunt ăia care fură. Iar în cazul nostru specific, sunt ăia care fură din Apple Store, îmbăcați cu celebrele tricouri albastre care nu se văd în România, dându-se drept angajați ai Apple și intrând în magazine pe post de vânzători/consultanți, ieșind mai apoi cu produse Apple pe care nu le plătesc. Nu s-a întâmplat o singură dată, a devenit deja un obicei, mai ales în Statele Unite și mai ales în magazinele foarte mari și cu personal numeros. Cică rulajul de personal este destul de mare (lucru care nu face musai cinste companiei din Cupertino), așa că este normal să nu îți cunoști colegii. Mie nu mi se pare chiar normal, dar eu nu lucrez la Apple. Pagubele sunt destul de mari. Un astfel de furt în mijlocul zilei s-a petrecut în magazinul Apple de pe Broadway, de unde un grup de trei hoți deghizați în angajați Apple au plecat cu telefoane iPhone 6s de 44.000 dolari. Nu prea îmi dau seama cum au putut să plece cu 59 de telefoane, dar probabil că în frenezia cu care lumea cumpără iPhone, este un lucru destul de normal. Este doar un exemplu, dar se pare că aceste lovituri sunt destul de frecvente, mai ales în marile orașe din Statele Unite.

Și mai sunt și papagalii. Cei care vor să speculeze rapid acest obicei nesănătos, probabil în căutarea senzaționalului și mai ales a audienței. Cei care se dau și ei drept angajați Apple, pentru a genera materiale video spre exemplu, uitând că, în goana lor după audiențe, aduc clienți Apple în fața opiniei publice, cel mai probabil fără voia lor, umilindu-i de cele mai multe ori. Aveți mai jos un exemplu de astfel de papagal.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep