HomeFeaturedFocusLenovo a prezentat PHAB2 Pro, primul smartphone cu tehnologie Tango

Lenovo a prezentat PHAB2 Pro, primul smartphone cu tehnologie Tango

15_Phab2_Pro_Color_Option_G&S

S-a întâmplat în cadrul Lenovo Tech World 2016, acolo unde producătorul chinez a anunțat oficial și Moto Z. Însă, în ciuda legăturii care a existat între Motorola și Google, Lenovo a ales în mod surprinzător să păstreze această premieră în industria de smartphone legată de Project Tango, o tehnologie care le aparține tot celor de la Google, pentru un terminal Lenovo, un nume care nu rezonează la fel de puternic la nivel global. Deh, fiecare își face strategia așa cum consideră că este mai bine. Până la urmă, a omorât Microsoft-ul un nume ca Lumia, de ce ar avea Lenovo mai multă grijă de Moto?

Totuși, această decizie nu trebuie să știrbească din meritele lui Lenovo PHAB2 Pro, așa cum spuneam primul smartphone cu tehnologie Tango, adică un set de senzori și software de la Google, care simt și creează un plan al împrejurimilor, care permite realizarea unor experiențe cu realitate augumentată de cea mai bună calitate. Spre exemplu, utilizând aplicații AR, elevii pot proiecta în clasă dinozauri virtuali în dimensiuni la scară și își pot îmbunătăți modul de învățare. Experiențele de gaming AR vă permit să jucați domino virtual pe masa din bucătărie, să creșteți un animăluț digital în dormitor și să luptați cu roiuri de extratereștri care vă invadează casa. Cu tehnologia Tango, PHAB2 Pro poate schimba percepția asupra reprezentării spațiilor interioare, creând astfel posibilitatea unor experiențe precum un tur al muzeului prin realitatea augmentată prin intermediul aplicației GuidiGO. Sună foarte bine în teorie, sunt curios care este senzația atunci când încerci în realitate așa ceva.

08_Phab2_Pro_Exploded_Camera_Closeup

Din punct de vedere hardware, telefonul este contruit în jurul unei platforme Qualcom Snapdragon 652 Tango Edition cu procesor octa-core și GPU Adreno 510. O memorie RAM de 4 GB, o stocare internă de 64 GB care se poate extinde prin microSD, un acumulator de 4050 mAh cu Quick Charge 3.0, două camere foto, de 16 și respectiv de 8 megapixeli (cea frontală), un display IPS de 6,4 inchi și rezoluție QHD (2560 x 1440 pixeli), două camere foto suplimentare aflate tot pe partea din spate a telefonului și necesare generării realității augumentate și un Android 6.0 destul de aproape de versiunea stock, definesc lista de specificații tehnice ale acestui telefon.

11_Phab2_Pro_Hero_Shot

Unul care reușește să surprindă destul de frumos la nivelul prețului, acolo unde există informații cât se poate de oficiale despre un 499 dolari, valabil în Statele Unite ale Americii sau 499 euro în Europa, cu disponibilitate globală undeva în septembrie.

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep