HomeFeaturedFocusBLU a lansat modelul Energy XL

BLU a lansat modelul Energy XL

blu energy xl

Hai să mai vorbim și despre un producător american, altul decât Apple, pentru că de chinezi am tot auzit și scris zilele acestea. Ne ocupăm puțin de BLU, o companie din Miami, despre produsele căreia am mai tot pomenit, care a anunțat oficial Energy XL, un terminal mid-range care pune accentul pe autonomia peste medie. În afară de acumulatorul de 5000 mAh, configurația lui nu prea reușește să impresioneze, lucru care poate face ca prețul de 299 dolari, valabil în Statele Unite, să pară puțin cam aspru. Mai ales dacă în translatăm la nivel de Europa, pentru că terminalul este disponibil deja pe Amazon, lucru care îl poate face accesibil și doritorilor de pe Bătrânul Continent.

Așadar, BLU Energy XL vine cu un acumulator de 5000 mAh. Acesta se ascunde în spatele unui display full HD (1080p) de 6 inchi, protejat cu Gorilla Glass 3. Tot spectacolul este orchestrat de către un chipset MediaTek 6753 cu procesor octa-core de 1,3 GHz și GPU Mali-T720, ajutat de către o memorie RAM de 3 GB. O capacitate internă de stocare de 64 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, una frontală de 5 megapixeli și un Android 5.1 Lollipop (cu promisiuni de Marshmallow anul acesta), contureaza aspectul tehnic al acestui aparat.

Așa cum spuneam, nu prea impresionează. Nici nu cred că și-a propus acest lucru și s-ar putea ca eventualele ambiții comerciale să se bazeze destul de puternic și pe patriotismul americanilor. Al acelora care nu își permit un iPhone.

via Amazon

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep