HomeFeaturedFocusBlackBerry opreste productia modelului Classic

BlackBerry opreste productia modelului Classic

blackberry classic

Adică unul dintre ultimele telefoane de-ale lor cu BlackBerry 10, sistemul de operare propriu și cel care i-a consacrat pe canadieni într-o mare măsură. Mai rămâne argumentul tastaturii fizice, care se pare că va dăinui, însă acesta este unul extrem de fragil atunci când vorbim despre un telefon fabricat de către TCL (cel care face și Alcatel) și care va rula Android. Ăla nu prea mai este BlackBerry, în ciuda numelui care încă apare înscripționat pe el. Și o spun eu, care nu am fost niciodată fanul acestui ecosistem, dar care am văzut mulți oameni care cu încăpățânare rămâneau fideli numelui BlackBerry cu tot ceea ce însemna acesta.

Anunțul despre încetarea producției de BlackBerry Classic a fost unul cât se poate de oficial și a venit de la Ralph Pini, Chief Operations Officer al BlackBerry. Evident, așa cum era de așteptat, în ciuda tonului nostalgic abordat, accentul a căzut pe viitoarele dispozitive și pe îmbunătățirile pe care acestea se presupune că le aduc. Dar mai înseamnă ele ceva pentru fanii înrăiți ai acestui producător? Eu nu am cum să răspund, însă un feedback de la un pasionat de BlackBerry ar fi bine venit!

Deocamdată mai rămâne Passport, dar nu îl văd să aibă o soartă foarte diferită. Soarta BlackBerry 10 pare pecetluită. Și soarta business-ului de dispozitive mobile a producătorului canadian pare a fi destul de clară, din păcate.

via BlackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep