HomeFeaturedFocusTurist arestat pentru o carcasa de iPhone

Turist arestat pentru o carcasa de iPhone

gun case

Poate părea exagerat la prima vedere, însă vorbim despre o carcasă specială de iPhone, care imită destul de bine un pistol. Este genul de accesoriu dedicat în mod clar teribiliștilor, celor care vor să impresioneze printr-un simț al umorului exagerat. Însă în momentul în care te afișezi cu așa ceva într-un aeroport, mai ales în contextul actual, cu atentate teroriste tocmai în astfel de zone, simțul umorului se transformă rapid în inconștiență, iar consecințele pot fi mult mai dramatice decât ceea ce s-a întâmplat în mica istorisire pe care vreau să v-o povestesc.

Întâmplarea a avut loc pe London Stansted Airport, iar glumețul nostru, al cărui nume a fost păstrat secret, se poate considera norocos că va scapa doar cu o condamnare, fie ea chiar și cu executare. V-am spus, în contextul actual și datorită stării de tensiune care domnește în marile aeroporturi, acolo unde regulile de securitate s-au înăsprit drastic, s-ar fi putut ajunge la o tragedie.

gun case 2

Omul a fost arestat în primă fază și, deși eliberat, este acuzat de port ilegal de obiect care imită armele de foc în public și de comportament care a condus la tulburarea ordinii publice. Ar putea primi chiar și o condamnare cu executare, însă, așa cum v-am spus, chiar și așa ar scăpa ieftin. Pentru că tragedia a fost la un pas să se întâmple.

In cases like this policemen have a split second decision to make.

În mod clar, o astfel de întâmplare ar trebui să fie o lecție pentru cei mai glumeți, care aveau în cap scenarii similare. Chiar și din simpla perspectivă a posibilității destul de mari de a rata zborul din cauza controalelor amănunțite la care s-ar supune. Așa că inițiativa eBay și Amazon de a bloca vânzarea unor astfel de produse merită salutată.

via 9to5mac

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep