HomeFeaturedFocusSmartwatch Nexus? Intra Google pe zona de wearable?

Smartwatch Nexus? Intra Google pe zona de wearable?

smartwatches

Păi având în vedere zvonurile din ultima vreme, nu ar fi deloc exclus, ba chiar ar fi un lucru destul de firesc având în vedere implicarea destul de puternică a gigantului IT în dezvoltarea unei platforme software dedicate diszpozitivelor wearable. Cei care au lansat aceste zvonuri (și care se bazează probabil pe surse destul de sigure), merg chiar mai departe și spun că sunt deja în lucru două ceasuri Nexus cu sistem Android Wear și, evident, cu integrare de Google Assistant.

Unul ceva mai mare, dedicat celor mai sportivi dintre utilizatori, cu mai multe funcții de monitorizare a activităților sportive, cu GPS, senzor pentru monitorizarea pulsului și conectivitate LTE, în timp ce un al doilea, ceva mai mic, va fi lipsit de aceste plusuri. Ca și termen de comparație, sursa celor de la Android Police spune că primul model aduce destul de mult cu Moto 360 și cu LG Watch Urbane, în timp ce al doilea ceas, cel mai mic, este mai degrabă un soi de Pebble Time Round.

Cele două produse au și două nume de cod, Angelfish, respectiv Swordfish, lucru care a și condus la ipoteza că vor fi lansate sub brandul Nexus, pentru că se respectă codificarea din cazul celor două terminale HTC Nexus. Rămâne de văzut cât de mult se vor concretiza aceste două proiecte și care va fi avantajul unor ceasur Nexus în fața altor competitori cu Android Wear.

via Android Police

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep