HomeFeaturedFocusApar primele preturi pentru Huawei Maimang 5

Apar primele preturi pentru Huawei Maimang 5

Huawei-Maimang-5-2

Ca o scurtă recapitulare, terminalul, care s-a leak-uit destul de serios cu ocazia vizitei la TENAA și pe care producătorul chinez l-a prezentat oficial săptămâna trecută, este un mid-range cu ceva ambiții și chiar cu șanse de a face o figură frumoasă de vânzări. Mai ales dată fiind relația bună pe care Huawei o are cu operatorii din Europa. Da, mai este puțin până când Maimang 5 va ajunge și în Europa (unele voci spun că o va face sub numele de G9), dar sunt destul de încrezător că va veni și acea zi.

Până atunci, trecem repede prin specificațiile sale, pentru a ne opri mai apoi la prețurile care tocmai au ieșit la iveală. Avem un display de 5,5 inchi, cu rezoluție full HD, un chipset Qualcomm Snapdragon 625 (cu procesor octa-core de până la 2 GHz), o memorie RAM de 3 sau de 4 GB, capacități de stocare de 32 sau de 64 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, o cameră foto frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3340 mAh, conectivitate LTE, senzor pentru citirea amprentei digitale și un Android 6.0 Marshmallow cu EMUI 4.1 peste el.

Nu arată rău ca și specificații tehnice, este mai mult decât suficient pentru majoritatea utilizatorilor de smartphone. Prețurile valabile pentru China sunt însă ceva mai mari decât s-a zvonit inițial. Versiunea cu 3 GB de RAM și 32 GB stocare internă costă undeva la 360 dolari, iar cea cu 4 GB de RAM și 64 GB pentru stocare va ajunge la 390 dolari. Având în vedere că aceste prețuri, în eventualitatea în care se vor dovedi corecte și în momentul în care telefonul va fi disponibil (deocamdată nu se știe când), se vor umfla considerabil până în Europa, datorită taxelor, nu putem spune că raportul preț/specificații este cel mai atractiv. Însă, sunt convins că vor interveni și operatorii în acest raport, tocmai datorită bunei relații pe care am amintit-o mai sus.

via RayArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep