HomeFeaturedFocusVertis 4012 You, un nou entry-level de la Overmax

Vertis 4012 You, un nou entry-level de la Overmax

telefon overmax vertis 4012 you

Iată că producătorul polonez revine la prima dragoste, zona de smartphone, acolo unde propune un nou entry-level. Și dacă specificațiile tehnice reflectă din plin această poziționare a lui Vertis 4012 You, măcar la fel de bine o face și prețul recomandat de producător. În rețeaua partenerilor autorizați Overmax din România, recomandarea polonezilor este de 69 euro pentru acest smartphone. Destul de interesant, atractiv ca și preț, însă nici așteptările nu trebuie să fie foarte mari.

IMG_4790

Un display IPS de 4 inchi și rezoluție WVGA (480 x 800 pixeli) ascunde în spatele său un chipset MediaTek MTK6580M cu procesor quad-core de 1,3 GHz (Cortex-A7). Memoria RAM este de doar 512 MB și capacitatea de stocare internă de 4 GB, semn că încă se mai produc telefoane cu astfel de specificații, deși eu m-am bucurat la un moment dat că 1 GB de RAM a devenit standardul minim în lumea smartphone. Legat de memoria internă de 4 GB, noroc cu slot-ul microSD.

La nivel de camere foto, avem o cameră principală de 8 megapixeli și una frontală de doar 0,2 megapixeli. Un Android 5.1 Lollipop și un acumulator de 1800 mAh completează lista cu specificații tehnice. Telefonul știe dual-SIM, însă nu are conectivitate LTE.

Așa cum spuneam, este jos de tot. Însă trebuie amintit că și prețul este acolo. Așa că cei cu restricții drastice de buget, au acum o opțiune în plus. Și ca un fel de bonus, Overmax oferă în pachetul standard al modelului Vertis 4012 You nu mai puțin de 5 carcase spate colorate, pentru a asorta telefonul oricărei ținute sau dispoziții. Semn destul de clar că acest terminal merge înspre utilizatorii tineri sau chiar foarte tineri.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep