HomeStiriO punte intre Android si iOS: ADATA AI910 Lightning Card Reader Plus

O punte intre Android si iOS: ADATA AI910 Lightning Card Reader Plus

adata ai910

La o primă vedere, acest dispozitiv este una dintre cele mai simple metode de a mișca conținut între dispozitive iOS și Android, o problemă cu care s-au confruntat mulți utilizatori. Posibilitatea de a conecta acest cititor de carduri atât prin microSD, cât și prin Lightning și chiar și prin USB, este marele lui avantaj. Partajarea de conținut, backup-ul sau accessarea datelor este acum mai facilă. Barierele au fost dărmate!

AI910 benefifciază de certificare Apple MFi, și a fost creat pentru a interconecta platformele cu sisteme de operare diferite. Mulțumită cablului USB și a compatibilității certificate, acesta funcționează cu dispoziive iOS, Android și Windows. Vitezele de transfer prin conectorul Lightning sunt de 30MB/s la citire, respective 20MB/s la scriere. ADATA a inclus porturi SD și Micro SD pe modelul AI910 cu scopul de a oferi utilizatorilor un confort sporit și o paletă extinsă de opțiuni. AI910 poate citi carduri SD și Micro SD la capacități de până la 256GB.

Aplicația proprietară ADATA i-Memory permite administrarea ușoară a datelor, cu suport pentru aproximativ 40 de formate de fișier, filme UHD 4K și fișiere mai mari de 4GB.

Produsul va deveni disponibil în scurt timp la toți partenerii autorizați ADATA din România.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep