HomeFeaturedFocusGalaxy J Max, un nou phablet de la Samsung

Galaxy J Max, un nou phablet de la Samsung

samsung galaxy j max

Producătorul coreean a prezentat astazi în mod oficial un nou smartphone. Modelul Galaxy J Max este un phablet veritabil, care merge pe argumentul ecranului mare. Nu mai puțin de 7 inchi (rezoluție WXGA) propune acest J Max, lucru care mă duce cu gândul la recenta mea experiență cu Lenovo PHAB Plus. Însă, în ciuda specificațiilor de ordin tehnic ceva mai subțirele pe care le etalează Galaxy J Max, acesta vine cu un artificiu extrem de interesant și de bine gândit, pe care nu l-am mai întâlnit la alte phablet-uri cu care am avut de-a face (aici merită amintit și Huawei P8 Max). Dată fiind dimensiunea mare a ecranului, care pune ceva dificultăți în momentul convorbirilor, măcar la nivel de imagine, J Max vine cu o cască Bluetooth la pachet. O mișcare ingenioasă!

În spatele ecranului de 7 inchi ticăie un procesor quad-core tactat la 1,5 GHz, asezonat cu o memorie RAM de 1,5 GB. O capacitate de stocare de 16 GB (care se poate extinde prin microSD), un cuplu de camere foto destul de modeste, de 8 și de 2 megapixeli și un Android 5.1 Lollipop ne arată destul de clar că Samsung merge cu Galaxy J Max în zona de entry-level. Nici măcar acumulatorul ceva mai generos, de 4000 mAh, sau conectivitatea LTE nu schimbă această percepție.

Telefonul va fi pus în vânzare în primă fază în Asia, cu un preț de aproximativ 200 de euro pentru varianta aurie. Nu cred să fie mai scumpă decât standardul (dacă acesta există), așa că, dat fiind acest preț, cred că Samsung se supraevaluează puțin. Până în Europa acest preț va mai suferi creșteri, astfel încât se vor găsi alternative mai atractive. Doar eu am enumerat mai sus două dintre acestea.

via FoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep