HomeStiriBenQ WDP02, kit wireless pentru proiectie full HD

BenQ WDP02, kit wireless pentru proiectie full HD

1456293326

WDP02 este format dintr-un emiţător ce se montează la sursa de semnal şi un receptor ce se ataşează proiectorului, eliminând complet grija cablurilor, oferind libertate de mişcare şi surse multiple de semnal. Pare special dedicat proiectoarelor W2000 sau W3000, două modele din gama BenQ cu un slot special creat pentru receptorul care se montează pe sursa de semnal, însă este compatibil și cu alte proiectoare BenQ sau ale altor producători. În principiu este compatibil cu orice dispozitiv de afișare ce dispune de o intrare video HDMI.

WDP02 oferă o acoperire impresionantă, fiind capabil să transmită un flux video necompresat la o calitate Full HD 1080p 60Hz, pe o distanţă maximă de 30 metri (în undă directă).

1456293426

Kit-ul wireless este compatibil cu o gamă largă de dipozitive capabile să redea semnal video HDMI şi oferă patru porturi compatibile. Astfel, prin intermediul porturilor HDMI, poate primi semnal video Full HD 1080p de la dispozitive precum media box-uri şi receptoare HD, playere Blu-ray, console de jocuri, PC-uri, tablete sau dispozitive inteligente.

Pentru configurarea şi instalarea completă a kit-ului, sunt necesari doar câţiva paşi, acesta oferind o conectivitate plug-and-play greu de egalat. Astfel că, odată totul conectat, emițătorul se va sincroniza în mod automat cu receptorul, fără nici o implicare din partea utilizatorului.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep