HomeFeaturedFocusLenovo Vibe P2 apare in benchmark-uri

Lenovo Vibe P2 apare in benchmark-uri

lenovo-vibe

Este și asta o sursă frecventă (și cam neortodoxă) de informații despre telefoanele care vor apărea în viitorul apropiat, așa că o putem lua în considerare. Astăzi avem o vizită făcută de Lenovo Vibe P2 în Geekbench, vizită în urma căreia au ieșit la iveală câteva specificații cu care producătorul chinez încearcă să își atragă simpatia (și economiile) cumpărătorilor. Dacă ele se dovedesc a fi reale, Lenovo pare tentat să orienteze acest terminal înspre zona de high-end, cu o ofertă atractivă și din punctul de vedere al prețului, conform propriei filosofii. Un fel de replicare a modelului Xiaomi, care s-a dovedit o bună bucată de vreme a fi câștigător. Dacă asta vor, sper să le iasă!

Revenind la Vibe P2, el reprezintă un pare pas în față, în comparație cu predecesorul său. O combinație de chipset Qualcomm Snapdragon 625 (cu procesor octa-core de până la 2 GHz – Cortex-A53 și GPU Adreno 506), memorie RAM de 4 GB și Android 6.0 Marshmallow este dovada vie a acestui lucru. Sunt destul de convins că și restul specificațiilor vor arăta aceeași intenție de a poziționa terminalul mai sus, dar confirmarea mai are ceva de așteptat, pentru că aceste detalii nu au ajuns încă în atenția opiniei publice.

Nu se știu nici detalii de natură comercială despre Lenovo Vibe P2, însă având în vedere vizita în Geekbench, lucrurile sunt destul de avansate. Cred că IFA este un moment oportun pentru un anunț oficial. Vom vedea.

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep