AcasăMobileAndroidGata, Prisma a ajuns pe Android! Gratuit.

Gata, Prisma a ajuns pe Android! Gratuit.

prisma-app

Acum câteva zile vă spuneam că aplicația Prisma de Android a intrat în stadiul de testare beta în Play Store, iată că acum am plăcerea să vă spun că de aseară Prisma este lansată în versiune finală pentru Android și poate fi descărcată gratuit.

Pe fondul isteriei Pokemon Go mai există o aplicație de smartphone care a debutat pe iOS și a făcut furori acolo, fiind cerută și pe Android. Numele ei este prisma și permite transformarea imaginilor în opere de artă – și trebuie să vă spun că merită să o instalați, rezultatele obținute fiind deosebite.

Are marele avantaj că poate transforma niște poze normale, a căror calitate ar putea lăsa de dorit, în niște imagini foarte faine – cu alte cuvinte utilizatorii de Android ale căror smartphone-uri nu au cea mai bună cameră foto vor aprecia la maxim Prisma.

În mod clar pozele vor arăta prelucrate, însă rezultatul merită. Instagrameri, aveți o nouă jucărie cu care puteți explora diferitele stiluri de artă.

Cred că nu mai are rost să vă țin pe jar: Prisma se poate descărca din Play Store urmând link-ul de aici.

Spor la fotografiat!

Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Windows Insider MVP (https://insider.windows.com/en-us/MVPs/ionut-balan/) & gadget enthusiast. Security addict. IT industry analyst. Reviewer for Windows Phone & Android devices. Fan of Ubuntu and Windows 10.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Recomandari

MobileDirect.ro