HomeFeaturedFocusiPhone Photography Awards: cele mai bune poze din 2016

iPhone Photography Awards: cele mai bune poze din 2016

iphoneawards

Dacă nu știați, există un concurs anual în care se decernează premii pentru cele mai bune fotografii făcute cu iPhone-ul. El se numește iPhone Photography Awards (IPPA) și are deja vechime.

Pentru 2016 (cam greu să înțeleg cum poți da premiul de cea mai bună fotografie a anului 2016 când abia ai trecut de jumătatea lui) premiul întâi este acordat fotografiei ”Man and the Eagle” a lui Siyuan Niu, unde vedem un bătrân alături de șoimul său. Poza a fost făcută cu un iPhone 5S și un filtru VSCO.

001-Siyuan-Niu-Grand-Prize-Winner-1100x1100

Locul al doilea este luat de Patryk Kuleta’s cu “Modern Cathedrals” în care vedem o imagine abstractă a unei catedrale dni Polonia. Poza a fost făcută cu aplicație ce permite timpi mari de expunere, gen AvgCamPro sau AvgNiteCam, și procesată ulterior cu Snapseed și VSCO.

002-Patryk-Kuleta-1st-Place-Winner-760x950

Pe al treilea loc este “She Bends with the Wind” a lui Robin Robertis. De data asta poza e făcută cu un iPhone 6 și editată ulterior cu Snapseed și Photoshop Express.

003-RobinRobertis-2nd-Place-Winner

Ce părere aveți?

Mie îmi place cea din urmă. Iar concursuri gen IPPA arată de ce Apple investește tot mai mult în camera de pe iPhone – poate că la un moment dat va lua într-adevăr locul DSLR-urilor pentru mulți dintre noi.

Imaginile la dimensiune mare le găsiți pe site-ul IPPAwards.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep