HomeFeaturedFocusLenovo prezinta un model Windows 10 Mobile: SoftBank 503LV

Lenovo prezinta un model Windows 10 Mobile: SoftBank 503LV

lenovoo

Lenovo a anunțat astăzi un model de smartphone cu Windows 10 Mobile pentru piața din Japonia. Aparatul în cauză, SoftBank 503LV este realizat împreună cu Microsoft Japonia și produs de SoftBank. Are un display de 5 inci, HD, ceea ce nu e rău deloc, dar se putea și mult mai bine.

În interior are un CPU octa-core Snapdragon 617 la 1.5 GHz, 32 GB pentru stocare, slot microSD cu capacitate de până la 128 GB și o baterie de 2250 mAh (cam mică, după standardele moderne). Camera principală este de 8 MP, cea secundară de 5 MP.

SoftBank 503LV beneficiază 4G LTE, Bluetooth 4.0, are doar 144 grame i o grosime de 7.66 mm. Pe hârtie specificațiile sunt cel mult medii, ceea ce înseamnă că prețul său (despre care nu știm încă nimic) ar trebui să fie unul foarte bun, mai ales că smartphone-ul este destinat zonei de business și are și suport pentru Continuum for Phones.

El va fi disponibil pe piață în luna octombrie a acestui an și mai mult ca sigur că nu va ieși din Asia. Oricum, rămâne o lansare interesantă și ne arată că decizia Microsoft a de nu mai produce hardware Windows Phone este balansată de suportul oferit partenerilor OEM în această direcție.

via mspoweruser

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep