HomeFeaturedFocusNoul Skype UWP disponibil pentru insiderii de Windows 10 Mobile

Noul Skype UWP disponibil pentru insiderii de Windows 10 Mobile

uwp-mobile

L-am așteptat ceva, dar uite că a venit. Din această seară clientul Skype cu interfața Universal Windows Platform pentru Windows 10 Mobile (Insider Preview).

Echipa Skype ne anunță  că noul client Skype UWP poate fi instalat pe Windows 10 Mobile, build-urile Insider Preview și că versiunea de Windows 10 PC a primit la rândul său un nou build. Noua versiune aduce pentru Windows 10 Mobile posibilitatea de a face apeluri video de grup (până la 25 de prieteni), apelurile video 1:1, opțiunile de chat, partajarea de poze, materiale video, emoticons și datele despre locație. Iar direct din Action Center se pot răspunde la mesajele chat, fără să fie nevoie de pornirea clientului Skype.

Puțin mai încplo vor veni și opțiunile de integrarea SMS și odată cu el se activează mesageria unificată de pe smartphone și PC din Windows 10.

Pentru varianta de PC, cu noul Skype se pot efectua și apeluri către numere fixe, apelurile pot fi trecute în așteptare. Noua interfață premite interacțiunea mai simplă cu agenda de contacte și aduce instrumentele de colaborare precum partajarea de fișiere, de ecran și traducerea automată în apelurile video/de voce.

Despre Skype Preview pentru Windows 10 Mobile am amintit deja în urmă cu vreo lună, acum e momentul în care toată lumea îl poate instala. Dați-i drumul și vedeți cum merge, eventual oferiți feedback către Microsoft.

Skype Preview se poate descărca din Windows Store urmând link-ul de aici.

Spor la download și la testare!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep