HomeFeaturedFocusSamsung a inregistrat o usoara crestere in al doilea trimestru al anului

Samsung a inregistrat o usoara crestere in al doilea trimestru al anului

samsung hq

Într-o perioadă în care toate companiile își publică rezultatele financiare pentru al doilea trimestru al lui 2016, ochii opiniei publice au stat ațintiți și pe gigantul coreean care a mizat mult pe cele două flagship-uri ale sale. Se pare că a fost un pariu câștigător, pentru că Samsung Electronics a avut o evolutie fericită a cifrelor pe acest trimestru, lucru datorat în mare parte lui Galaxy S7 și Galaxy S7 edge, dar și zonei de mid-range, spun oficialii companiei, acolo unde seriile Galaxy A și Galaxy J s-au mișcat destul de bine.

Ca și date financiare, în acest trimestru al doilea Samsung Electronics a înregistrat venituri de 45,2 miliarde dolari, o creștere de 5% față de perioada similară a anului trecut. Surprinzător, profiturile au crescut cu 18 procente, semn că și-au eficientizat procesele de producție (sau vând mai scump), ajungând la 7,22 miliarde dolari.

Oficialii companiei sunt optimiști și pe viitor, așteptându-se la o figură frumoasă făcută și de Galaxy Note 7, următorul terminal de top pe care îl vor lansa, cel mai probabil, luna viitoare.

via Samsung

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep