HomeFeaturedFocusBlackBerry si planurile pentru urmatorul an

BlackBerry si planurile pentru urmatorul an

BlackBerry-back

Iată că zvonul legat de o frăție dintre BlackBerry și Alcatel, prin cedarea producției de către compania canadiană către TCL, cei care dețin și dreptul de utilizare pentru Alacatel, capătă consistență, la doar câteva zile după ce a apărut inițial. Mai mult, apar câteva detalii și despre planurile BlackBerry de viitor, planuri ce includ trei terminale realizate de către TCL: Neon, Argon și Mercury. Pe Neon îl cunoaștem deja, am mai povestit despre el, sub numele de Hamburg, nume sub care se presupune că va fi lansat și va cunoaște consacrarea.

Așa că ne rămâne să ne întoarcem înspre următoarele două modele. Primul, Argon, este tot un full touch, cu specificații de flagship: ecran de 5,5 inchi QHD, chipset Qualcomm Snapdragon 820, meomrie RAM de 4 GB, stocare internă de 32 GB, cameră foto principală de 21 megapixeli, cameră frontală de 8 megapixeli, acumulator de 3000 mAh (cu Quick Charge 2.0), senzor pentru citirea amprentei digitale, USB Type-C. Ceva mai sus de Hamburg. Intențiile BlackBerry se pare că sunt ca și acest terminal să cunoască lansarea oficială tot anul acesta, în condițiile în care Hamburg/Neon se pare că va fi anunțat oficial cel târziu în august.

Ultimul terminal care se pare că este în strategia pe termen scurt a canadienilor și care este programat să apară în primul trimestru al anului viitor este Mercury, cel care se apropie cel mai mult de ceea ce a clădit relația dintre BlackBerry și fanii acestui brand, tastatura QWERTY fizică. Cu o formă care aduce mai degrabă cu Passport, decât cu cel mai recent BlackBerry cu taste fizice, Priv, cu un display de 4,5 inchi, full HD, cu un chipset Qualcomm Snapdragon 615, o memorie RAM de 3 GB, stocare internă de 32 GB, un acumulator de 3000 mAh și un cuplu de camere foto de 18 și de 8 megapixeli. Dacă și fotografia are o doză de realitate în ea, ăsta o să fie marele hit al BlackBerry. Chiar și cu Android, trăsătura comună a celor trei telefoane.

Evident, asta presupunând și că informațiile sunt corecte, pentru că momentan nu există suport oficial pentru ele.

via VentureBeat

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep