HomeStiriZTE se lauda cu peste un milion de inregistrari pentru Nubia Z11

ZTE se lauda cu peste un milion de inregistrari pentru Nubia Z11

 

De bine ce am vorbit ieri despre faptul că ZTE Nubia Z11 poate fi livrat și în Europa, e drept, la un preț ceva cam mare în comparație cu cel valabil pentru China, iată că producătorul chinez iese la atac cu o manevră de marketing specifică zonei. Se laudă cu peste un milion de înregistrări de utilizatori dornici să achiziționeze acest terminal, în mai puțin de 24 de ore. Mă enervează acest tip de cărămidă în piept la care apelează în mod constant producătorii de smartphone din Asia, care flutură în ochii opiniei publice niște cifre care în realitate nu au nicio relevanță.

O înregistrare nu presupune decât un efort de a completa câteva date, nu apare nicio obligație financiară din partea presupusului viitor proprietar. Este doar o manifestare teoretică a intenției de a deține acel terminal. Total diferită de precomandă, care presupune achitarea parțială sau chiar totală a contravalorii produsului cu mult înainte de primirea lui. Aici intenția de cumpărare este deja asumată, iar numărul de precomenzi ar fi cu adevărat un motiv de mândrie.

Cifra vehiculată de producătorul chinez este valabilă pentru țara natală, acolo unde telefonul are un preț sensibil mai mic de achiziție, prin comparație cu oferta OppoMart, destul de costisitoare. Chiar și așa, importanța ei este mult mai mică decât ar vrea ZTE să credem.

via PLAYfuldroid

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep