HomeFeaturedFocusHuawei s-a miscat bine pe piata de smartphone

Huawei s-a miscat bine pe piata de smartphone

huawei

Stau dovadă cifrele financiare pentru prima jumătate a anului în curs, care ne arată că producătorul chinez din top 3-ul global a reușit să vândă cu 25% mai multe unități decât în perioada similară a anului trecut. Mai exact, 60,5 milioane de unități a vândut Huawei în primele șase luni ale anului. Cum creșterea totală a pieței în aceeași perioadă a fost de doar 3,1 procente, se vede clar că Huawei, așa cum spuneam și în titlu, a avut o dinamică mult mai pozitivă, fiind un motor pentru creșterea pieței.

Financiar vorbind, creșterea veniturilor pentru aceeași perioadă de timp a fost și mai spectaculoasă: 41% pentru prima jumătate a lui 2016 (11,6 miliarde dolari), față de prima jumătate a anului trecut.

Este interesant faptul că mare parte a acestei creșteri vine dinspre Europa. Pe piețele de top de pe Bătrânul Continent (Germania, Marea Britanie), Huawei a vândut foarte bine pe segmentul high-end. Semn clar că au rămas fideli filosofiei lor conform căreia, dacă vrei să domini piața la nivel global, trebuie să o domini în primul rând pe zona de high-end.

Le-a reușit și par deciși să nu se oprească. Asa este bine, mai ales pentru consumatorul final.

via Huawei

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep