HomeFeaturedFocusXiaomi a prezentat oficial modelul Redmi Pro

Xiaomi a prezentat oficial modelul Redmi Pro

xiaomi redmi pro

Pentru a demonstra că declarația cum că acesta va fi cel mai puternic terminal din seria Redmi nu este doar vorbărie goală, producătorul chinez a mizat pentru versiunea de top pe un chipset MediaTek Helio X25. Un procesor deca-core, cu două nuclee Cortex-A72 ce pot urca până la 2,5 Ghz și opt nuclee Cortex-A53 și un GPU Mali-T880 par să sune foarte frumos, cel puțin pe hârtie. Ele se ascund frumos în spatele unui display OLED full HD de 5,5 inchi.

La nivel de memorii, vor exista o variantă cu 3 GB de RAM și stocare de 64 GB și una cu 4 GB de memorie RAM și 128 GB de ROM. Pentru cei mai atenți cu portofelele, vine și o versiune mai ieftină, care mizează pe un chipset MediaTek Helio X20, o memorie RAM de 3 GB și o stocare de doar 32 GB. Însă toate cele trei variante au un slot hibrid SIM/microSD, care poate rezolva problema stocării.

redmi pro

Camerele foto sunt trei: un sistem dual-camera pe spatele telefonului, cu un senzor principal de 13 megapixeli și unul pentru adâncime, de 5 megapixeli, plus o cameră frontală de 5 megapixeli.

Un senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitatea LTE și chiar VoLTE, connectorul USB-TypeC și un acumulator cu o capacitate generoasă de 4050 mAh completează lista cu specificații tehnice.

Iar prețurile, în bunul stil al Xiaomi, fac ca raportul specificații/preț să sune foarte bine. 300 dolari costă versiunea de top, cea cu chipset-ul Helio X25, RAM-ul de 4 GB și stocarea de 128 GB, iar cea mai slabă variantă (Helio X20, 3 GB de RAM, 32 GB ROM) vine cu un preț de 225 dolari. Alegerea de mijloc are un preț echivalent a 255 dolari. Evident, toate aceste prețuri sunt valabile în China, acolo unde telefonul va fi pus în vânzare în 8 august.

Xiaomi promite și o disponibilitate globală (probabil fără implicare directă), fără însă a oferi mai multe detalii. Redmi Pro arată foarte bine, motiv suficient pentru ca teama celor de la Xiaomi de o expansiune comercială directă înspre Occident să mă enerveze din nou.

via GSM Arena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep