HomeFeaturedFocusVideo: o privire detaliata asupra unei machete iPhone 7

Video: o privire detaliata asupra unei machete iPhone 7

aifone7

Sau să îi zicem mai bine o analiză a unei clone de iPhone 7? De fapt nici nu contează cum îi zicem, cert este că în ultimele zile suntem inundați cu materiale video și poze ale machetelor următorului iPhone, machete create de Apple pentru a le oferi partenerilor (chinezi!) posibilitatea de a crea din timp accesorii – huse, căști, suporți auto etc.

Dar cred că e prima dată când asistăm la un … unboxing al unei clone. Serios? Vorbim acum de unboxing și pentru machete?

Sunt sigur că majorității cititorilor li se va părea hilară demonstrația de mai sus, însă … a strâns deja multe vizualizări.

Macheta din filmul de mai sus seamănă foarte tare cu modelele iPhone 6s, diferențele fiind minime, vedeți încă o dată lipsa jack-ului audio și aproape niciun fel de diferență majoră, dincolo de fanta camerei foto.

Poate mai interesant este clipul de mai jos, unde alt pasionat ne demonstrează că poți face un ”handson” cu o machetă de iPhone 7 (sunt convins că materialul ăsta a dat deja idei și pe plaiurile autohtone și în curând o să vedem handson-uri locale, cu chinezisme vândute ca branduri naționale de excepție).

Singurul lucru pe care îl aduce nou ar fi o comparație mai clară cu modelul actual iPhone 6s și niște măsurători milimetrice care ne indică fix … nimic.

Fenomentul iPhone 7 prinde și face trafic printre pasionați, care deja știu cam tot ce e de știut despre iPhone 7. Nu sunt excluse și schimbări de ultim moment cum ar fi o caracteristică de rezistență la apă, ceea ce nu ar fi rău deloc.

Doar că deja toate leak-urile cu poze și filme ce ne arată machetele au cam ajuns la saturație și nu mai lasă Apple mai nimic de dezvăluit. Asta dacă nu cumva e o strategie ca să abată privirile de la adevăratul iPhone 7, prognozat a fi lansat pe 16 septembrie.

Voi ce ziceți? Vă place? Aduce suficient chestii noi ca să merite achiziția?

via 9to5mac

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep