HomeFeaturedFocusBlackBerry a prezentat oficial DTEK50

BlackBerry a prezentat oficial DTEK50

blackberry dtek50 3

Adică un nou terminal cu Android, un Alcatel Idol 4 cu foarte puține modificări de natură fizică și configurație identică (practic un rebranding), acel terminal pe care l-am tot cunoscut din leak-uri mai întâi sub numele de Hamburg și mai apoi ca BlackBerry Neon. Uite că s-a mers pe a treia variantă de nume, una ceva mai atipică pentru producătorul canadian, care face referire la funcțiile dedicate de protejare a datelor personale cu care BlackBerry încă mai încearcă să cucerească fani. DTEK monitorizează gradul de securizare a datelor utilizatorului și face sugestii pentru îmbunătățirea lui. În același timp, are loc un tracking al aplicațiilor, cu trimitere de notificări atunci când acestea accesează informații care nu ar trebui să le fie necesare.

blackberry dtek50

Aceste funcții de securitate, adăugate la BlackBerry Hub și la tastatura specifică BlackBerry Convenience Key (una virtuală de această dată, nu fizică – vorbim despre un full touch acum), la BlackBerry Device Search, Instant Actions sau Gesture Controls, funcții specifice Android-ului customizat de canadieni, ne arată destul de clar că aici este argumentul cu care defilează acest telefon. La partea de software! De altfel, ei și-au și poziționat telefonul ca fiind cel mai sigur dispozitiv Android.  Parcă am mai auzit astfel de slogane și pe la alții.

blackberry dtek50 2

Era și evident că vor pune accentul pe software, atâta timp cât, din punct de vedere hardware nu există niciun fel de surprize. Un display de 5.2 inchi și rezoluție 1080p ascunde în spatele său o combinație de chipset  Qualcomm Snapdragon 617 și memorie RAM de 3 GB. O stocare internă de16 GB, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli pentru cea principală și 8 megapixeli pentru amatorii de selfie-uri, un acumulator de 2610 mAh și o platformă Android 6.0 Marshmallow sunt specificațiile cheie ale lui BlackBerry DTEK50.

Telefonul este deja disponibil pe site-ul oficial al BlackBerry din America de Nord, acolo unde se vinde cu 299 dolari. Un preț cât de cât mai cinstit decât al lui Priv, unul mai digerabil pentru fanii BlackBerry. Câți or mai fi și ei.

via BlackBerry

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep