HomeFeaturedFocusZTE Nubia Z1 prezentat oficial

ZTE Nubia Z1 prezentat oficial

zte nubia z1

Producătorul chinez vine cu un mid-range dedicat pieței din China, cel puțin în primă fază, însă, chiar dacă intențiile oficiale ale ZTE pentru acest terminal nu includ o disponibilitate globală, am văzut că în ultmia vreme cam orice telefon chinezesc poate fi livrat și în Europa prin intermediul marilor magazine online chinezești. Așa că, în măsura în care Nubia Z1 cucerește inimi, vor exista posibilități de concretizare a relației. Iar printre argumentele cu care acest smartphone poate să atragă se numără o contstrucție metalică cu margini subțiri ale ecranului, tipică seriei Nubia, sau acumulatorul de 5000 mAH, care ar trebui să asigure o autonomie cu mult peste medie.

zte nubia z1 2

Restul argumentelor de natură tehnică pe care acest terminal le scoate la înaintare cuprinde un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, un chipset cu procesor octa-core, cel mai probabil MediaTek Helio P10, o memorie RAM de 3 GB, o capacitate de stocare internă de 32 GB ce se poate extinde prin microSD, un cuplu de camere foto de 13 megapixeli (atât cea principală, cât și cea dedicată selfie-urilor), un senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate LTE, USB Type-C. Peste toate acestea vine un preț de aproximativ 250 dolari, destul de mare pentru piața din China, dar susținut de câteva argumente solide. Va rămâne de văzut cum va fi privit el de către public.

Asta cu atât mai mult cu cât competiția pe piața din China este destul de acerbă, chiar și pe segmentul terminalelor cu acumulatori de capacitate mare.

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep