HomeMobileAndroid2 august, ora 18:00 – unde se poate urmari in direct lansarea...

2 august, ora 18:00 – unde se poate urmari in direct lansarea Samsung Galaxy Note 7 si ce stim deja despre el

samsung_galaxy_note7_onleaks

Pe 2 august, de la ora 20:00 18:00 a României (11:00 la New York) va avea loc evenimentul 7 Unpacked unde vom vedea lansarea celui mai puternic smartphone făcut până acum de Samsung: Galaxy Note 7. Deja știm multe lucruri despre el (nu tot, din fericire) din leak-urile din ultimele zile.

Știm că o să aibă stylus, că va avea display cu margini rotunjite ca la S7 edge, că va veni cu USB Type-C, că va fi disponibil în culorile negru, argintiu și albastru (Coral Blue), că cei ce vor face precomenzi vor avea posibilitatea să primească o cască Gear VR și multe altele.

Display-ul său de 5.8 inci QHD Amoled, protejat cu Gorilla Glass 5 ar trebui să fie cel mai bun (dacă nu unul dintre cele mai bune) de pe piață. În interior vom găsi o platformă Qualcomm Snapdragon 821 sau Exynos 8893 SoCs (depinde de regiune și de variantă) alături de 6GB RAM (10nm chip), cu suport microSD și stocare de 64 GB, 128 GB și 256 GB (ar deveni practic smartphone-ul cu cea mai mare capacitate de stocare – să zicem că mai mult decât au unii pe laptop-uri?).

Camera foto ar trebui să fie una de 12 MP (probabil cea de pe S7 edge, dacă nu și mai bună), cea frontală de 5 MP, ambele cu tehnologia Dual Pixel. Bateria o să fie una măricică, de 3600 mAh și din păcate Note 7 e posibil să vină doar cu Android 6.0 Marshmallow.

image

În plus Note 7 o să mai aibă certificare IP68, adică rezistență la apă (1.5m adâncime și 30 de min) și la praf. Iar din ceea ce am văzut până acum din leak-uri, Note 7 va avea și un scaner de iris pe lângă cel de amprentă.

Rămâne de văzut câte din cele de mai sus sunt și adevărate. O să vedem mâine. Eu sper ca dincolo de toate astea să fie și mai mult (în ideea că Samsung poate face asta).

Dacă vreți să urmăriți în direct lansarea, o puteți face pe canalul de Youtube al Samsung sau direct pe site-ul oficial al Note 7.

De la ora 20:00 18:00!

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep