HomeFeaturedFocusLeak: imagini cu Samsung Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring

Leak: imagini cu Samsung Galaxy Watch Ultra și Galaxy Ring

Nici nu am terminat bine de spus că următorul Unpacked 2024 va avea loc la Paris și că mă aștept să văd tot mai multe leak-uri legate de produsele ce vor fi prezentate acolo și am văzut nitșe poze cu Galaxy Watch Ultra.

Știți probabil că Samsung a decis să urmeze Huawei și să vină cu un ceas mai complex, care să fie poziționat în zona Apple Watch Ultra, de unde și numele Galaxy Watch Ultra. Umblă zvonul că acest nou ceas va fi prezentat la Paris alături de pliabilele din seria Galaxy Z Fold6/Flip6 și probabil inelul Galaxy Ring. Apropo, și pentru acesta există o imagine, ce îl prezintă în carcasă.

Pozele au apărut pe rețeaua de socializare Weibo și au fost postate de către Ice Universe. Ceasul Galaxy Watch Ultra apare în două variante de culoare: silver (argintiu) și dark grey (gri închis), ambele având un buton portocaliu, fix ca Apple Watch Ultra. Umblă vorba ca Galaxy Watch Ultra va folosi coroana de pe display pentru navigație (fie fizică, fie una virtuală). Design-ul Galaxy Watch Ultra e puțin controversat pentru că se încearcă combinarea formei clasice a Galaxy Watch cu una mai pătrată, specifică (dacă pot spune așa) versiunilor Ultra ale ceasurilor smart de la Apple.

Deși arată dubios e posibil ca alegerea unei asemenea forme să țină cont de faptul că Samsung va permite folosirea unor teme deja existente pe modelele anterioare de Galaxy Watch. Din pozele de mai sus nu pot să trag niciun fel de concluzie legată de cum o să arate Galaxy Watch Ultra și poate că e mai bine așa. Mai e puțin și o să vedem ce și cum (poate un alt leak?).

Inelul smart Galaxy Ring, prezentat în cutie, nu lasă să se vadă prea multe chestii despre el. Da, carcasa e similară celor folosite pentru căștile Galaxy Buds. Inelul prezentat este unul argintiu, în contrast cu modele negre pe care le-am tot văzut în ultima vreme.

Nu uitați că Samsung a prezentat deja Galaxy Ring în luna februarie, la MWC 2024, fără prea multe detalii. Știm că va avea o autonomie bunicică (5-9 zile, în funcție de specificul de utilizare) de 17 mAh (pentru mărimile 5,6,7) respectiv 18.5 mAh (pentru mărimile 8,9,10,11) și chiar 22.5 mAh (pentru mărimea 12).

Cred că dacă mai avem puțină răbdare o să aflăm foarte repede tot ce de știut despre produsele pe care Samsung vrea să le prezinte la Paris în cadrul Unpacked 2024. 🙂

via gsma

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep