HomeFeaturedFocusDetalii despre Oppo F1s

Detalii despre Oppo F1s

Oppo F1s

Telefonul, despre care cei de la Oppo vorbesc cu apelativul “selfie expert”, va fi prezentat oficial peste două zile. Însă o parte din detaliile sale de natură tehnică au ieșit deja la iveală, așa cum era și firesc. Morișca zvonurilor funcționează de minune, alimentată de multe ori chiar de către producători. Până la urmă, tot marketing se cheamă. Oppo F1s surprinde printr-o combinație de cameră foto frontală de 16 megapixeli, de unde i se trage și numele, cu o configurație care mie mi se pare destul de slăbuță și care este destul de apropiată de predecesorul F1. E drept, există și o speculație de preț, de aproximativ 270 de dolari, care pare a se potrivi pe această configurație în conformitate cu politica celor de la Oppo, învățați să își cam supraevalueaze terminalele.

Mai exact, telefonul vine cu un display de 5,5 inchi și rezoluție full HD, un chipset Mediatek MT6750 (procesor octa-core de 1,5 GHz), o memorie RAM de 3 GB, o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un acumulator de 3075 mAh, un senzor pentru citirea amprentei digitale și, în mod evident, camera foto dedicată selfie-urilor, de 16 megapixeli, care vine cu o mulțime de funcții software pentru realizarea de fotografii perfecte. Așa cum spuneam, singurul argument al acestui telefon. Se poare că săptămâna aceasta va porni și o camapanie de precomenzi, așa că vom vedea destul de repede dacă acest concept de mid-range cu focus pe amatorii de autoportrete digitale are vreo șansă de succes.

Mie mi se pare cam slabă configurația, aș fi pus mai mult preț pe ea. Însă, pe de altă parte, eu nu prea sunt fanul selfie-urilor, așa că nu intru în target-ul Oppo pentru F1s.

via TechDroid

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep