HomeFeaturedFocusSamsung Galaxy A8 (2016) aproape de lansare

Samsung Galaxy A8 (2016) aproape de lansare

samsung-galaxy-a8

De obicei faptul că un terminal trece pe la instituțiile care îl certifică pentru vânzarea pe diferite piețe sau ajunge în benchmark-uri, este un semn destul de clar că un anunț oficial este destul de aproape. Așa am interpretat și eu faptul că Samsung Galaxy A8, modelul 2016, a ajuns în GFXBench. În plus, odată cu această listare au ieșit la iveală și o mare parte din specificațiile tehnice pe care se presupune că le va avea acest smartphone, motiv suficient pentru a decide că merită un strop din atenția noastră. Până la urmă terminalele din seria Galaxy A de la Samsung s-au vândut destul de bine în ofertele operatorilor de telefonie mobilă și sunt șanse destul de mari ca și modelul A8 (2016) să repete această ispravă. Așa că haideți să vedem ce are el să le ofere potențialilor doritori.

O combinație de display full HD de 5,1 inchi, cu o memorie RAM de 3 GB și cu un chipset Exynoss 7420 (cu procesor octa-core de până la 2,1 GHz și GPU Mali-T760) ne arată destul de limpede că avem de-a face cu un mid-range orientat în prima jumătate a segmentului. O capactitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 16 megapixeli, una dedicată selfie-urilor de 5 megapixeli și un Android 6.0 Marshmallow întregesc această configurație.

Una care privită prin perspectiva prețului de 205 dolari pe care se speculează că îl va avea acest telefon, arată destul de bine. Însă aș prefera să las detaliile de natură comercială (preț și disponibilitate) pentru momentul anunțului oficial. Sunt mai sigure atunci!

via GSM Arena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep