LG Game TV - Soccer Punch

Pentru că a te juca pe un televizor e un subiect care m-a făcut să retrăiesc niște amintiri de acum mulți ani, continui prezentarea conceptului Game TV de la LG, oferindu-vă mai multe detalii despre jocurile care se regăsesc preinstalate pe modelele LG LED GAME TV aflate în oferta Media Galaxy Brașov (32 LH530V și LG 43LF510V), unde am avut plăcerea să experimentez conceptul Game TV.

Pentru modelul 32LH530V (de 81 cm), aflat acum la 1099 de LEI sunt preinstalate trei jocuri: PaperBoy, Soccer Punch și Tiny Tanks.

Primul este un joc ce presupune mișcarea unui omuleț pe o hartă cu multe scări cu scopul de evita niște monstruleți și de a-i anihila (picta) cu pensulele colectate. Soccer Punch oferă posibilitatea de a juca un meci de fotbal cu televizorul sau cu un prieten, iar Tiny Tanks este o implementare simplă a jocului Tanks.

Toate trei sunt potrivite pentru copii de 4-7 ani, având elemente grafice drăguțe și o interacțiune simplă. Ele arată cam așa:

În ceea ce privește modelul LG 43LF510V, acesta beneficiază de un alt set de jocuri – Monster World, Bobble Pong și Valentine, cu un grad similar de complexitate și care în esență vizează aceleași trei arii: mișcarea unui omuleț pe hartă, mutarea direcționată a unor bile sau mișcarea anumitor obiecte pe ecran.

Monster World este un joc de tip arcade în care jucătorul trebuie să găsească diferite obiecte în timp ce evită monștri apăruți pe hartă. Bobble Pong e un joc pentru toate vârstele în care jucătorul trebuie să alinieze trei bule/baloane de aceeași culoare pentru a le scoate de pe ecran. Iar pentru pasionații de lucruri dulci, Valentine oferă o modalitate interesantă de a folosi ciocolata pentru joacă, mai exact e necesar să se realizeze rapid puzzle-urile cu bucăți de ciocolată.

Dacă aveți timp să vă jucați, faceți-o pentru că uneori mai avem nevoie să ne destindem și cu lucruri mai simple.

59 COMENTARII

  1. Primul joc cu un omulet este PAPERBOY,al 2- lea un meci de fotbal este SOCCER PUNCH iar al 3-lea TINY TANKS este o implementare simpla a jocului Tanks.

  2. Pentru Concurs : Paper Boy , Soccer Punch , Tiny Tanks . Nepotelul meu [ 5 ani ] abia asteapta sa castige tataia [ adica eu ] ca sa se bucure de acest TV cu jocurile instalate !!!!!! Multumesc .

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

*