HomeFeaturedFocusUn entry-level anonim cu Windows 10 si certificari IP68

Un entry-level anonim cu Windows 10 si certificari IP68

rmq

Trebuie să recunosc că este o apariție extrem de neașteptată, mai ales că sistemul de operare nu se bucură de o popularitate chiar mare. Așa că un smartphone de la un producător anonim din China, cu un nume destul de alambicat, RMQ5018, care rulează Windows 10 Mobile (se pare că este disponibilă și o variantă cu Android), cu o carcasă rugged care amintește destul de bine de telefoanele celor de la CAT (Caterpillar) și cu certificări care îi garantează rezistența la praf și la scufundare în apă până la adâncimi de patru metri, totul la un preț de aproximativ 130 dolari, merită câteva clipe din atenția noastră. Cu atât mai mult cu cât poate fi comandat deja de pe AliExpress, cu livrare în România. Și cu toate riscurile de rigoare pe care și le asumă doritorii.

Cu ce încearcă să își atragă potențialii cumpărători RMQ5018? În niciun caz cu numele ăsta și nici cu specificațiile sale tehnice destul de modeste. Un chispet Qualcomm Snapdragon 210 cu procesor quad-core de 1,1 GHz se ascunde în spatele unui display de 5 inchi și rezoluție HD. Tot acolo se mai găsesc o memorie RAM de 1 GB, o capacitate internă de stocare de 8 GB și un acumulator de 3200 mAh. La nivel de camere foto, cea principală vine cu un senzor de 8 megapixeli, în timp ce frontala este de 2 megapixeli. Telefonul dispune chiar și de conectivitate LTE.

Partea cea mai tare este că poate fi brand-uit la nevoie, producătorul specificând destul de clar acest lucru în specificațiile produsului. Telefonul nu are niciun înscris pe el, așa că un nume personalizat poate fi o găselniță destul de interesantă și, de ce nu, chiar atractivă. Iar pentru un “producător” autohton pare a fi business-ul ideal.

via MSPoweuser

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep