HomeFeaturedFocusMeizu a lansat oficial modelul M3E

Meizu a lansat oficial modelul M3E

meizu m3e blue

M-aș fi aruncat rapid să comentez asupra numerotării alese de Meizu, și a combinațiilor care rezultă în denumirile terminalelor lor, dar am văzut că telefonul se va numi Meilane E în China. Și nu îmi dau seama care sună mai rău, așa că o las baltă cu aprecierea numelui și mă îndrept asupra configurației cu care acest telefon încearcă să își cucerească potențialii cumpărători. O configurație de mid-range, fără accente pe o anumită funcționalitate, pe care doar un preț cinstit ar putea să o facă să arate atractiv. Și trebuie spus că cei aproximativ 195 dolari pe care Meizu îi pretinde pentru acest terminal sună destul de bine, formând un raport preț/specificații destul de atractiv. Haideți să vedem ce oferă Meizu M3E de acești bani.

meizu m3e pink

Un display full HD (1080p) de 5,5 inchi, combinat cu un chipset Mediatek MT6755 Helio P10 și cu o memorie RAM de 3 GB, formează scheletul hardware al acestui dispozitiv. Un schelet pe care se așează frumos și o capacitate internă de stocare de 32 GB, o cameră foto principală de 13 megapixeli (senzor Sony IMX258), o cameră foto frontală de 5 megapixeli și un acumulator de 3100 mAh. Plus un Android 6.0 Marshmallow, un senzor pentru citirea amprentei digitale integrat în butonul home, suportul pentru fast charging.

Iar construcția metalică de tip unibody, care vine și într-o variantă de albastru metalic chiar arată bine. Nu atât ca formă, pentru că merge pe o cale bătătorită deja de mulți producători, cât prin culoarea inedită.

Așa cum spuneam, telefonul va costa 195 dolari în China, cu promisiuni de disponibilitate globală din partea producătorului. Fără a avea însă o dată clară de la care va putea fi achiziționat.

via Android Headlines

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep