HomeFeaturedFocusPokemon Go pentru Windows 10 Mobile? Se pare ca da, dar nu...

Pokemon Go pentru Windows 10 Mobile? Se pare ca da, dar nu oficial

pokemongoW10

În toată frenezia Pokemon Go utilizatorii platformei Windows 10 Mobile au fost lăsați deoparte de compania Niantic, însă nu pentru mult timp pentru că de câteva zile există o soluție: o aplicație terță care aduce experiența Pokemon Go pe Windows 10 Mobile.

Din păcate, deși vorbim de o aplicație UWP (care în teorie poate fi folosită și pe un PC cu Windows 10 Mobile), nu aduce experiența completă de pe iOS sau Android. Adică e un fel de compresă rece pentru utilizatorii de Windows 10 Mobile care vor totuși să simtă puțin din fiorul Pokemon Go.

pogo-2

Și mai este încă ceva: PoGo UWP, căci așa se numește soluția nu se instalează direct din Windows Store, e nevoie de un mic artificiu care presupune activarea modului Developer pe Windows 10 Mobile, crearea unui cont de Pokemon Go Trainer  (detalii aici) și instalarea forțată în mod Developer a pachetului PoGo UWP.

Dacă asta nu vă sperie, atunci puteți să încercați și voi aplicația, descârcând pachetele de aici, aici și aici. Sau direct de pe GitHub, unde codul sursă este disponibil (aici). Un ghid complet de instalare găsiți aici.

Deocamdată pare că aplicația încă funcționează, așa că dacă vreți să o testați, grăbiți-vă mai ales că cel ce ocupă de ea a adus deja câteva bugfix-uri.

Sunt curios cât mai lasă Niantic ca PoGo UWP să meargă cu server-ele oficiale, având în vedere că azi am citit că toate site-urile care ofereau hărțile pokemon-urile nu mai pot interacționa cu sistemul iar cel mai recent update oficial de Pokemon Go a dezactivat funcția de atenționare a utilizatorului atunci când erau pokemoni în zonă.

Sper totuși că în scurt timp vedem Pokemon Go UWP în Windows Store, în variantă oficială.

Ionuţ Bălan
Ionuţ Bălanhttps://www.mobzine.ro
Gadget enthusiast. Ruby Developer. Security addict. IT industry analyst. Reviewer & speaker.

1 COMENTARIU

  1. L-am instalat pe 950 si se pare ca merge. Având in vedere ca Google este in spatele jocului ni cred ca vom vedea o aplicație oficiala pe wp.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep