HomeFeaturedFocusOppo F1s anuntat oficial

Oppo F1s anuntat oficial

oppo f1s oficial

Auto-intitulatul „selfie expert” a fost prezentat oficial de către chinezii de la Oppo, așa cum se aștepta toată lumea care a urmărit acest smartphone în fazele sale pre-oficiale. Și majoritatea specificațiilor lui Oppo F1s pe care le-am dezvăluit deja acum câteva zile, s-au dovedit a fi adevărate. Apare totuși o mică diferență legată de rezoluția ecranului, care se pare că este doar HD (720p) până la urmă, nu full HD (1080p) așa cum se zvonise. În rest, toate caracteristicile tehnice sunt exact așa cum am relatat deja despre ele.

Noutatea este legată de prețul acestui terminal, o informație nouă, care nu a fost până acum vehiculată și care reprezintă o surpriză destul de plăcută din partea Oppo. 270 de dolari este prețul lui F1s, valabil în China, unul destul de decent și care surprinde. În ultima vreme Oppo părea tentat să își cam supraevalueze terminalele, însă acum s-a abținut destul de bine. Pentru amatorii de selfie-uri de calitate, care vor o cameră foto frontală performantă (Oppo F1s vine cu un senzor de 16 megapixeli plasat frontal), prețul nu este deloc exagerat.

Nu se cunosc încă detalii legate de disponibilitatea acestui terminal. Probabil că ele vor ieși la iveală în scurt timp.

via Oppo

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep