HomeFeaturedFocusM600, primul smartwatch cu Android Wear de la Polar

M600, primul smartwatch cu Android Wear de la Polar

Polar-M600

Compania finalndeză specializată mai nou pe dispozitive de monitorizat pulsul și pe brățări de fitness, face un pas măricel în față și lansează primul ceas cu Android Wear. Care, așa cum îi stă bine, pune accentul tocmai pe monitorizarea activităților sportive, adică exact zona pe care compania producătoare are expertiza. Așa că cel puțin din acest punct de vedere ar trebui să își facă destul de bine treaba. Faptul că accentul cade aici, că ceasul este orientat pe managementul activităților sportive, reiese destul de limpede și din faptul că vine cu câteva feature-uri interesante. Accesul la Polar Running Program, un program intensiv de pregătire pentru curse atletice de mare distanță, accesul la Polar Flow, platforma care permite arhivarea și analiza statistică pe rezultatele sportive obținute de utilizator sau Polar Smart Coach sunt doar câteva dintre acestea.

Polar-M600-Android-Wear

În plus, toată această abundență de detalii legate de abilitățile sportive ale acestui ceas, puse în balanță cu lipsa de detalii tehnice, ne demonstrează încă o dată că Polar orientează destul de clar acest smartwatch înspre cei cu înclinații sportive, acesta fiind principalul argument al lui M600 în fața potențialilor cumpărători. Singurele specificații care au ieșit la iveală sunt legate de dimensiunea display-ului, care este de 1,3 inchi, de prezența modulului GPS și de memoria internă, care este de 4 GB. Mai multe, nu prea s-au spus încă.

Ceasul va fi lansat înspre finalul anului și va avea un preț de aproximativ 330 dolari. Producătorul ne promite că Polar M600 va fi disponibil la nivel global și că va putea fi achiziționat în mai multe variante de culoare, negrul și alb (Charcoal Black și Powder White dacă este să folosim un limbaj mai pretențions) fiind primele opțiuni.

via PhoneArena

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep