HomeFeaturedFocusSolutii de protectie pentru Asus ZenFone Max

Solutii de protectie pentru Asus ZenFone Max

IMAG1419

Am rămas dator, încă din perioada în care am testat Asus ZenFone Max, terminalul cu autonomie testată cu mult peste medie, cu un material despre soluțiile pe care le are la îndemână posesorul unui astfel de dispozitiv pentru a-l proteja cât mai bine. Chiar și mie îmi place, mai ales cu telefoanele pe care le am la teste, să stau liniștit că micile accidente nu vor lăsa urme pe suprafața lor. Și atunci când utilizezi destul de intens un telefon, aceste măsuri de siguranță sunt și mai utile. Iar ZenFone Max a stat ceva vreme la noi. Pe lângă review-ul lui Asus ZenFone Max, am folosit acest telefon, tocmai datorită autonomiei sale cu mult peste medie, inclusiv la realizarea unui hyperlapse folosind aplicația Microsoft Hyperlapse Mobile. În tot acest interval, am simțit nevoia să folosesc huse de protecție, chiar dacă era păcat de carcasa din spate a lui ZenFone Max, relizată dintr-un plastic care imita chiar bine pielea naturală.

Așa că am apelat la partenerii noștri de la MobileDirect. Dat fiind că au în ofertă o gamă largă de accesorii pentru ZenFone Max, am primit destul de repede câteva huse interesante.

Mi-au plăcut în mod special două alternative. Una care venea cu piele naturală, pentru cei care au suferit după faptul că telefonul doar imita acest material. O husă de tip cover cu un circle view frontal, neagră, de la Nillkin.

 

IMAG1424

Protejează și ecranul dar, în același timp, oferă și acces direct la cele mai importante notificări de pe display prin intermediul ferestrei rotunde.

IMAG1423

Modelul poate fă găsit într-o gamă foarte largă de culori.

Pentru cei care preferă acest tip de huse-cover, dar vor materiale care să nu implice sacrificarea unor vietăți, există și o variantă din plastic, de la același producător. Și ea poate fi găsită în mai multe versiuni de culoare.

IMAG1430

IMAG1433

Mie mi-a mai plăcut și o husă de protecție de la Cubz, doar pentru partea din spate a telefonului, care nu obturează deloc ecranul.

IMAG1437

Ba din contră, marginile care îmbracă telefonul par destul de ieșite în relief pentru a proteja și display-ul în cazul unui impact frontal pe o suprafață plană. Dar aici este și o cheste de noroc.

IMAG1427

Pe lângă huse, pe MobileDirect.ro puteți găsi și alte accesorii pentru Asus ZenFone Max.

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep