HomeFeaturedFocusBLU Pure XR, un raport pret/specificatii destul de atractiv

BLU Pure XR, un raport pret/specificatii destul de atractiv

BLU-Pure-XR

Uite că vorbim iarăși de americanii de la BLU, după ce am văzut că au fost dați în judecată de către BlackBerry și după ce au circulat zvonuri că au renunțat la terminalele cu Windows Phone/Windows 10 Mobile (lucru deloc surprinzător). De această dată ne ocupăm de un terminal prezentat de către brand-ul american (destul de greu de numit producător), un smartphone cu un raport preț/specificații destul de atractiv pentru piața din Statele Unite. Așa cum vom vedea, sunt șanse ca un telefon similar să ajungă și pe la noi, dar o să revin asupra acestui aspect imediat.

blu pure xr

BLU Pure XR propune un display AMOLED full HD, de 5,5 inchi, protejat cu sticlă 2.5D, pentru un efect de ecran curbat și capabil de un soi de 3D Touch. În spatele său pulsează un chipset MediaTek Helio P10 cu procesor octa-core de până la 2,0 GHz. Memoria RAM este de 4 GB, capacitatea de stocare internă de 64 GB, iar camera foto principală are un senzor de 16 megapixeli. Dacă adăugăm o cameră frontală de 8 megapixeli, un acumulator de 3000 mAh cu suport pentru Fast Charge, un Android 6.0 Marshmallow, un senzor pentru citirea amprentei digitale, conectivitate LTE (evidentă în ziua de azi) și mai ales un preț de 299 dolari pentru piața din Statele Unite (telefonul poate fi deja comandat pe Amazon), lucrurile încep să arate destul de interesant.

Revenind la discuția inițială, BLU Pure XR este un Gionee S8 rebrand-uit.

Gionee-S8

Așa că șansele de a-l vedea și pe la noi, fie direct prin intermediul magazinelor online chinezești care livrează și în România, fie sub numele de Allview (care a mai adus și alte terminale Gionee sub propriul brand) sunt destul de mari. Însă cu siguranță și prețul va fi destul de mare.

via PR Newswire

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep