HomeFeaturedFocusAsus a lansat tableta ZenPad 3 8.0

Asus a lansat tableta ZenPad 3 8.0

asus zenpad 3 8

Așa cum lasă să se înțeleagă numele acestui produs, este vorba despre o tabletă de 8 inchi. Mai exact, 7,9 inchi și rezoluție de 1536 x 2048 pixeli. Și dacă tot am intrat direct în detaliile tehnice ale lui ZenPad 3 8.0, să mergem în același ritm. Show-ul este orchestrat de către un chipset Qualcomm Snapdragon 650 (cu procesor hexa-core de până la 1,8 Ghz și GPU Adreno 510). Din punctul de vedere al memoriilor, se disting două variante ale acestui dispozitiv: una cu 2 GB de RAM și stocare de 16 GB și una pentru entuziaști, cu o memorie RAM de 4 GB și o capacitate de stocare internă de 32 GB. Ambele, dotate și cu slot microSD, care mai poate adăuga încă 128 GB pentru cei cu nevoi speciale de stocare.

La nivel de camere foto, se merge pe linia destul de clasică pe zona de tablete: o cameră principală de 8 megapixeli și una frontală de 2 megapixeli. Acumulatorul are o capacitate de 4680 mAh. Mai avem un connector USB Type-C, un slot pentru SIM și boxe DTS HD Premium Audio. Nu arată deloc rău, poate fi o alegere interesantă pentru cei care încă mai caută o tabletă cu un raport preț/specificații atractiv. Asta deși numărul doritorilor de tablete este în scădere.

Detaliile comerciale despre acest produs nu au fost publicate încă, așa că mai avem de așteptat până vom ști un termen la care va fi disponibilă tableta și mai ales cât va costa. Probabil că va avea un preț atractiv, așa cum am îndrăznit să speculez, în bunul obicei Asus.

via Android Authority

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep