HomeFeaturedFocusUn iPhone 6 s-a aprins in buzunarul unui biciclist

Un iPhone 6 s-a aprins in buzunarul unui biciclist

burned phone

S-a întâmplat ca urmare a unei căzături pe care proprietarul telefonului, un australian de 36 de ani o descrie ca fiind neînsemnată. Impactul însă a fost suficient pentru telefonul său, un iPhone 6, aflat în buzunarul din spate al pantalonilor: acumulatorul a simțit mult mai puternic căzătura și a început să se topească chiar în buzunar, cauzându-i biciclistului arsuri de gradul trei. Omul pare la prima vedere mult mai bine intenținat decât alte cazuri despre care am mai relatat pe aici (dar doar la prima vedere) și nu vrea să solicite daune din partea Apple. Chipurile vrea doar să atragă atenția că acumulatorii lithium-ion sunt destul de instabili și că accidente ca al lui pot păți și alți proprietari de dispozitive mobile, indiferend de compania care a produs respectivele device-uri. În realitate însă se bucură de o grămadă de publicitate și pare a avea o agendă foarte încărcată cu interviuri și apariții media zilele acestea.

Gareth Clear, omul care a pățit-o, declară că telefonul a fost cumpărat de nou dintr-un Apple Store și că nimeni nu a umblat în interiorul său.

Gareth-Clear

Uitându-mă la poză și la arsura destul de urâtă pe care australianul a căpătat-o (și pentru recuperarea căreia se pare că a avut nevoie de o grefă de piele), încerc să înțeleg cum își putea ține un biciclist telefonul în buzunarul de la spate al pantalonilor. Mai ales un iPhone, după tot scandalul bendgate, cel cu îndoirea telefonului. Cred că și aici mergea tras un soi de semnal de alarmă. Mie mi se pare destul de aiurea să îți porți telefonul la spate. Iar când ești pe bicicletă, chiar este ciudat.

Voi unde vă țineți cel mai des telefonul mobil?

via PhoneArena

1 COMENTARIU

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep