HomeFeaturedFocusXiaomi Mi Note 2 pare pus pe fapte mari

Xiaomi Mi Note 2 pare pus pe fapte mari

Xiaomi-Redmi-back

Altfel nu se explică combinația de specificații care de care mai interesante care, atenție, vor veni sub forma unui smartphone Xiaomi, un producător renumit pentru raportul preț/specificații extrem de atractiv pentru public. Așa că, în ciuda lipsei de informații de natură comercială, mai ales cu privire la un preț aproximativ de vânzare, mă aștept ca surpriza din partea Xiaomi să fie una plăcută. Astfel că nu îmi mai rămâne decât să mă întorc înspre zona mai tehnică legată de acest viitor terminal, acolo unde informațiile provenite din mai multe surse converg înspre un punct comun.

xiaomi-note-2

Punct comun care conține un chipset Qualcomm Snapdragon 821, un ecran OLED de 5,5 inchi, cu versiune full HD și versiune QHD, dar mai ales cu formă curbată, similară cu edge-ul de la Samsung și o combinație de memorii de 6 GB memorie RAM și 128 GB stocare internă. Suficiente informații care să justifice titlul și care să demonstreze că Xiaomi joacă tare și pe zona de high-end. Poate că pregătește astfel mult-așteptata pătrundere pe piața din Statele Unite după care, sperăm noi, va veni și rândul Europei.

Până atunci nu ne rămâne decât să așteptăm să vedem cum o să fie primit Xiaomi Mi Note 2 în momentul apariției sale, care, date fiind multiplele informații care ies la iveală despre terminal, nu poate fi foarte departe.

via GizmoChina

2 COMENTARII

LASA UN COMENTARIU

Scrie comantariul
Introdu numele

*

MobileDirect.ro

Comentarii recente

Recomandare

Bigstep